en ny orden Mikael Ostenfeld Krog ostenfeldk poesi lyrik

Egnens egne Ord - En ny ORDen - cut up digte

Projektet Egnens egne Ord har undersøgt, om det er muligt at tage fortidens litteratur ind i nutiden. Er det muligt at klippe sætninger ud af lokale digteres bøger og skabe ny lokal poesi? Indenfor de tre klassiske kategorier Tid, Smil og Kærlighed, har jeg sammen med Camille Blomst skabt nye digte ud fra halve og kvarte sætninger klippet fra så forskellige forfattere som H.V. Kaalund, Astrid og Harald Kidde, Inge Eriksen, Flemming Jensen, Trine Andersen, Knud Hjortø og Camille Blomst.

Det er blevet til en digtsamling trykt i 2.000 eksemplarer og foræret til gæsterne ved Furesø Biblioteks ordfestival Lun på Ord 19.

Cup up digtning er fyldt med benspænd, men ingen regler. For eksempel er sætningsstumper fra en dunkel detektivroman og en dydig romantisk farce blevet flettet på ny. Det tager timer at klippe og digte ud fra andres ord. Ideerne skal komme fra ordene og ikke frit fra fantasien. Man skal være kreativ og musikalsk og ikke stritte kreativt imod, men nyde at lade sig føre og forføre, når man blander forfatternes toner i et remix.

Bogen er smukt indpakket i Anne Lundsfryd legeglade design.

Picco Picco Mikael Ostenfeld Krog ostenfeldk poesi lyrik

Picco Picco ... bristede som et smil under tårer

Den stakkels Picco Picco, hun bristede som et smil under tårer. Og det kan ingen fortænke hende i. Læs blot på de næste sider om det lille skinds oplevelser med død, skyld, sved, blodregn, kvalme, ydmygelse, skam, fedtpletter, gråd, feber, vanvid og ikke mindst tårer.
Nej, livets regnskab går ikke op …

Vildt & smukt omslag af Mette Kjær Ovesen

Gribende anmeldelser i:
Københavneravisen
Modspor

Udkom 27/4 2018 på Forlaget Escho og kan købes hos:
Saxo
WilliamDam

Lyt til min indtaling af Picco Picco på en sprød bund af synthesizere

antinanti 15 ostenfeldk mikael ostenfeld krog JONKIE MOORDKUIL

Antinanti 15

Jonkie Moordkuil udgav i 2017 et udvalg af mine billedemanipulationer i Antinanti 15. Det er et hæfte på 16 sider og del af en serie. Antinantiserien fokuserer på abstrakte værker af ligeså abstrakte kunstnere

Mere Antinanti

Skyggekaster mikael ostenfeld krog simon bukhave forlaget

Skyggekaster

I 2010 skrev og udgav jeg ungdoms- og fantasyromanen Skyggekaster, der dels foregår på Nørrebro og dels i en parallelverden, som der kun er adgang til via Søren Kierkegaards grav på Assistens Kirkegård. Sine kan forlade sin krop via sin skygge. En dag modtager hun et nødråb fra drengen Frederik. Det bliver starten på en farlig rejse til en magisk verden

Forsideillustrationen er et oliemaleri af den ganske dygtige Simon Bukhave